Ege Hospital "Müəllimlər Günü" münasibətilə kampaniya elan edir!

Ege Hospitalın yüksək ixtisaslı Oftalmoloqu Op. Dr. Mehmet Atakan müəllimlər üçün ÖDƏNİŞSİZ müayinə həyata keçirəcək. Op. Dr. Mehmet Atakan Gazi Universitetini bitirib, Kartal Eğitim ve Araştırma Xəstəxanası Göz Klinikasında oftalmologiya ixtisası üzrə uzmanlıq təhsili alıb. Op. Dr. Mehmet Atakanın beynəlxalq dərəcəli tibbi jurnallarda məqalələri yayınlanmış, oftalmologiya üzrə beynəlxalq sertifikatlara layiq görülmüşdür.

5, 6 oktyabr tarixində baş tutacaq müayinə üçün öncədən qəbula yazılmaq vacibdir. Kampaniyadan yararlanmaq üçün 1117, +994 12 599 11 17,+994 50 299 11 17 nömrələrinə zəng edərək öncədən qəbula yazıla bilərsiniz.