Türkiyənin yüksək ixtisaslı Terapevt-Hematoloqu Dos. Dr. Soner Solmaz Ege Hospitalda!

Türkiyənin yüksək ixtisaslı Terapevt-Hematoloqu Dos. Dr. Soner Solmaz Ege Hospitalda fəaliyyət göstərir.

Dos. Dr. Soner Solmaz 1997-2003-cü illərdə Çukurova Universitetinin tibb fakültəsini bitirib. 2003-2009-cu illərdə Adana Numune Eğitim və Araştırma Xəstəxanasının Daxili Xəstəliklər bölümündə uzmanlıq təsili alıb. 2009-2012-ci illərdə Başkent Universitetinin tibb fakültəsində Hematologiya üzrə üst ixtisas və Hematologiya üzrə uzmanlıq təhsili alıb. 2017-ci ildə Dosent adını qazanıb.

Daxili xəstəliklər və Hematologiya üzrə 50-yə yax...ın məqalənin müəllifi və 100-ə yaxın konqres bildirişinə sahibdir.

Türk Hematologia Dərnəyi, Dərnəysəl Hematologiya və Hematologiya Uzmanlıq Dərnəyinin üzvidir.

Xidmətləri:

İrsi və qazanılmış qırmızı qan xəstəlikləri (talassemiya, anemiya və s.);

Qırmızı qan hüceyrələrinin sayının artması (polistemiya);

Sümük iliyi rahatsızlıqları;

Aplastik anemiya;

Paroksismal gecə hemoglobinuriya (PNH);

Miyelodisplastik sindrom (MDS) kimi xəstəliklər;

Leykoz (Kəskin miyeloid leykoz (KML), kəskin lenfoblastik leykoz KLL);

Xroniki leykoz (xroniki miyeloid leykoz-XML, xroniki lenfositik leykoz-XLL);

Sümük iliyi xərçənginin (multiple myeloma) müayinəsi;

Dalaq xəstəlikləri, dalağın böyüməsi;

Limfa düyünləri (lenf gangliyonu) xəstəlikləri;

Limfa düyünləri xərçənginin (limfomalar) müayinələri;

Leykositlərin artması və ya azalması;

Trombosit xəstəlikləri, trombositlərin sayca artması və ya azalması;

Trombotik trombositopenik purpura (TTP), atipik hemolitik üremik sindrom, İdiyopatik trombositopenik purpura (İTP);

Anadangəlmə və ya qazanılmış qanama xəstəlikləri, bədəndən əmələgələn göyərtilər, hemofiliyalar;

Damar tıxanıqlığı və laxtalanma (tromboza tromboza meyllik);

Hematologiya və terapiya ilə bağlı narahatlığının olduqda Ege Hospitala müraciət edə bilərsiniz.

Daha ətraflı məlumat üçün:

Ünvan: Ak. Həsən Əliyev küçəsi, 38