EGE Hospital-da Check-up ayı başladı!

Ümumdünya Səhiyyə Təşkilatının (ÜST) tövsiyəsinə görə 35-40 yaşdan sonra hər kəs ən az ildə bir dəfə tibbi müayinədən keçməlidir.

Ən yaxşı müalicə erkən diaqnostika və profilaktika olduğunu nəzərə alaraq EGE Hospital 10 dekabradək bir aylıq Check-up ayı elan edir! EGE Hospital sizlərə kardiloji, terapevtik, diabetik, ginekoloji, uroloji və müxtəlif Check-up paketlərini təqdim edir.

«Check-up ayı» ilə əlaqədar EGE Hospital elan edir:

• Bütün əməliyyatlara 40% endirim
  • Həkim müayinəsi 35 AZN deyil 21 AZN
  • Angioqrafiya 396 AZN deyil 234 AZN

Ətraflı məlumat üçün 1117 nömrəsinə zəng edin.

Ünvan: Ak. Həsən Əliyev küç. 38

Ege Hospital-Sağlamlığınız Sağlamlığımızdır!

5 Dekabrda “Boutique-Baku” jurnalının 3 aylıq qış buraxılışının təqdimat tədbirində EGE Hospital tərəfindən iştirakcılara Kardioloji Check-up paketi hədiyyə edilib. EGE Hospitalın baş həkimi ümumi cərrahı Op. Dr. Aytekin Başargan tərəfindən təqdim edilən 5 suala düzgün cavab verən iştirakcılara 40 yaşdan aşağı/40 yaşdan yuxarı Check-up paketləri hədiyyə edildi.

ABŞ-nın Klivlend klinikasında uzun illər calışmış və Türkiyənin Gülhanə Hərbi Tibb Akademiyasının (GATA) yüksək ixtisaslı İnvaziv Kardioloqu Dos. Dr. Uygar Çağdaş Yüksel Ege Hospitalda fəaliyyətə başladı.