Türkiyənin yüksək ixtisaslı Terapevt-Hematoloqu Dos. Dr. Soner Solmaz Ege Hospitalda!

Türkiyənin yüksək ixtisaslı Terapevt-Hematoloqu Dos. Dr. Soner Solmaz Ege Hospitalda fəaliyyət göstərir.

Dos. Dr. Soner Solmaz 1997-2003-cü illərdə Çukurova Universitetinin tibb fakültəsini bitirib. 2003-2009-cu illərdə Adana Numune Eğitim və Araştırma Xəstəxanasının Daxili Xəstəliklər bölümündə uzmanlıq təsili alıb. 2009-2012-ci illərdə Başkent Universitetinin tibb fakültəsində Hematologiya üzrə üst ixtisas və Hematologiya üzrə uzmanlıq təhsili alıb. 2017-ci ildə Dosent adını qazanıb.

Daxili xəstəliklər və Hematologiya üzrə 50-yə yax...ın məqalənin müəllifi və 100-ə yaxın konqres bildirişinə sahibdir.

Türk Hematologia Dərnəyi, Dərnəysəl Hematologiya və Hematologiya Uzmanlıq Dərnəyinin üzvidir.

Xidmətləri:

İrsi və qazanılmış qırmızı qan xəstəlikləri (talassemiya, anemiya və s.);

Qırmızı qan hüceyrələrinin sayının artması (polistemiya);

Sümük iliyi rahatsızlıqları;

Aplastik anemiya;

Paroksismal gecə hemoglobinuriya (PNH);

Miyelodisplastik sindrom (MDS) kimi xəstəliklər;

Leykoz (Kəskin miyeloid leykoz (KML), kəskin lenfoblastik leykoz KLL);

Xroniki leykoz (xroniki miyeloid leykoz-XML, xroniki lenfositik leykoz-XLL);

Sümük iliyi xərçənginin (multiple myeloma) müayinəsi;

Dalaq xəstəlikləri, dalağın böyüməsi;

Limfa düyünləri (lenf gangliyonu) xəstəlikləri;

Limfa düyünləri xərçənginin (limfomalar) müayinələri;

Leykositlərin artması və ya azalması;

Trombosit xəstəlikləri, trombositlərin sayca artması və ya azalması;

Trombotik trombositopenik purpura (TTP), atipik hemolitik üremik sindrom, İdiyopatik trombositopenik purpura (İTP);

Anadangəlmə və ya qazanılmış qanama xəstəlikləri, bədəndən əmələgələn göyərtilər, hemofiliyalar;

Damar tıxanıqlığı və laxtalanma (tromboza tromboza meyllik);

Hematologiya və terapiya ilə bağlı narahatlığının olduqda Ege Hospitala müraciət edə bilərsiniz.

Daha ətraflı məlumat üçün:

Ünvan: Ak. Həsən Əliyev küçəsi, 38

Ege Hospital Hamilə Klubu fəaliyyətə başladı

Hamilələr, hamiləlik planlayan və ya yeni ailə quran xanımlar üçün xüsusi bir təlim mərkəzi fəaliyyətə başladı. "Ege Hospital Hamilə Klubu" adı altında fəaliyyət göstərən mərkəzə yeni uşaq dünyaya gətirmiş, hamiləliyin hər hansısa bir həftəsində olan və ya hamiləlik planlayan xanımlarımız qoşula bilər.  Ginekoloq, pediatr, dietoloq, psixoloq və doğuma kömək edən tibb bacılarının iştirakı ilə keçən təlimlərdə xanımlarımız hamiləlik öncəsi, hamiləlik zamanı, doğum və doğum sonrası dövrdə qarşılaşa biləcəkləri hallarla bağlı məlumat ala biləcəklər.

Təlimlər bütün vasitələrlə təmin olunmuş rahat mühitdə keçirilir. Nəzəri məlumatlarla birlikdə praktiki məşğələlərin də daxil edildiyi təlimdə iştirakçılar mövzu ilə əlaqəli suallarını soruşub, yerindəcə cavab ala biləcək. Təlimi başa vuran iştirakçılara sertifikat verilir.  Hamilə Klubuna qoşulmaq ödənişsizdir. İştirak üçün qeydiyyatdan keçmək kifayətdir.

QEYDİYYATDAN KEÇ

Ətraflı məlumat üçün:

Ünvan: Akad. Həsən Əliyev küç. 38

Ege Hopitalında artıq doğum şöbəsi də fəaliyyətə verildi.

AÇILIŞLA ƏLAQƏDAR DOĞUMUN QİYMƏTİ 750AZN

Ege hospitalda doğum şöbəsinin açılışı ilə əlaqədar olaraq Ege hospital ana namizədləri üçün doğuş qiymətlərini 750 manata endirib. Hamilələr və ana olmağı planlayan qadınlar indi qeydiyyatdan keçərək gələcək tarixdə belə bu qiymətdən yararlana biləcək.

Ege Hospitalda riskli ve normal hamilələrin təqibi,ultrasəs müayinəsi,normal doğum və keysəriyyə,keysəriyyə sonrası normal doğum, sonsuzluğun müalicəsi, aile planlama, vaginal infeksiyaların müalicəsi,uroginekoloji problemlər, genital estetika və bu kimi bütün növ ginekoloji xəstəliklərin müalicəsi konservativ ve cərrahi yolla yüksək peşəkarlıqla həyata keçirilir.

Hamiləlik müddətində hamilələrə genetik testlər (2-li, 3-lü,4-lü test, free cell DNA, Doppler müayinəsi), risk qrupunda olan pasiyentlərə invaziv işləmlər (amniosentez, CVS) icra edilməkdədir.

Ege Hospitalda müasir dünya standartlarına uyğun  doğum şöbəsinin yaradılması klinikanın daha da yüksək pilləyə qalxması və sağlam nəslin dünyaya gəlməsi üçün bir zəmindir.

Əlaqə üçün:

*1117