EGE Hospital-da Check-up ayı başladı!

Ümumdünya Səhiyyə Təşkilatının (ÜST) tövsiyəsinə görə 35-40 yaşdan sonra hər kəs ən az ildə bir dəfə tibbi müayinədən keçməlidir.

Ən yaxşı müalicə erkən diaqnostika və profilaktika olduğunu nəzərə alaraq EGE Hospital 10 dekabradək bir aylıq Check-up ayı elan edir! EGE Hospital sizlərə kardiloji, terapevtik, diabetik, ginekoloji, uroloji və müxtəlif Check-up paketlərini təqdim edir.

«Check-up ayı» ilə əlaqədar EGE Hospital elan edir:

• Bütün əməliyyatlara 40% endirim
  • Həkim müayinəsi 35 AZN deyil 21 AZN
  • Angioqrafiya 396 AZN deyil 234 AZN

Ətraflı məlumat üçün 1117 nömrəsinə zəng edin.

Ünvan: Ak. Həsən Əliyev küç. 38

Ege Hospital-Sağlamlığınız Sağlamlığımızdır!

Ege Hospital Hamilə Klubu fəaliyyətə başladı

Hamilələr, hamiləlik planlayan və ya yeni ailə quran xanımlar üçün xüsusi bir təlim mərkəzi fəaliyyətə başladı. "Ege Hospital Hamilə Klubu" adı altında fəaliyyət göstərən mərkəzə yeni uşaq dünyaya gətirmiş, hamiləliyin hər hansısa bir həftəsində olan və ya hamiləlik planlayan xanımlarımız qoşula bilər.  Ginekoloq, pediatr, dietoloq, psixoloq və doğuma kömək edən tibb bacılarının iştirakı ilə keçən təlimlərdə xanımlarımız hamiləlik öncəsi, hamiləlik zamanı, doğum və doğum sonrası dövrdə qarşılaşa biləcəkləri hallarla bağlı məlumat ala biləcəklər.

Təlimlər bütün vasitələrlə təmin olunmuş rahat mühitdə keçirilir. Nəzəri məlumatlarla birlikdə praktiki məşğələlərin də daxil edildiyi təlimdə iştirakçılar mövzu ilə əlaqəli suallarını soruşub, yerindəcə cavab ala biləcək. Təlimi başa vuran iştirakçılara sertifikat verilir.  Hamilə Klubuna qoşulmaq ödənişsizdir. İştirak üçün qeydiyyatdan keçmək kifayətdir.

QEYDİYYATDAN KEÇ

Ətraflı məlumat üçün:

Ünvan: Akad. Həsən Əliyev küç. 38

Ege Hopitalında artıq doğum şöbəsi də fəaliyyətə verildi.

AÇILIŞLA ƏLAQƏDAR DOĞUMUN QİYMƏTİ 750AZN

Ege hospitalda doğum şöbəsinin açılışı ilə əlaqədar olaraq Ege hospital ana namizədləri üçün doğuş qiymətlərini 750 manata endirib. Hamilələr və ana olmağı planlayan qadınlar indi qeydiyyatdan keçərək gələcək tarixdə belə bu qiymətdən yararlana biləcək.

Ege Hospitalda riskli ve normal hamilələrin təqibi,ultrasəs müayinəsi,normal doğum və keysəriyyə,keysəriyyə sonrası normal doğum, sonsuzluğun müalicəsi, aile planlama, vaginal infeksiyaların müalicəsi,uroginekoloji problemlər, genital estetika və bu kimi bütün növ ginekoloji xəstəliklərin müalicəsi konservativ ve cərrahi yolla yüksək peşəkarlıqla həyata keçirilir.

Hamiləlik müddətində hamilələrə genetik testlər (2-li, 3-lü,4-lü test, free cell DNA, Doppler müayinəsi), risk qrupunda olan pasiyentlərə invaziv işləmlər (amniosentez, CVS) icra edilməkdədir.

Ege Hospitalda müasir dünya standartlarına uyğun  doğum şöbəsinin yaradılması klinikanın daha da yüksək pilləyə qalxması və sağlam nəslin dünyaya gəlməsi üçün bir zəmindir.

Əlaqə üçün:

*1117